Sarantis po celém světě


Navštivte náš web skupiny

Skupina Sarantis | Angličtina

Nebo vyberte místo

Skupina Sarantis oznamuje akvizici společnosti Indulona v České republice a na Slovensku

11 LEDNA 2018

Skupina Sarantis dokončila akvizici kosmetické značky Indulona s působností na Slovensku a v České republice.

Přesněji řečeno, skupina Sarantis podepsala dohodu o nabytí 100% základního kapitálu slovenské společnosti SANECA TRADE S.R.O a její české dceřiné společnosti SANECA TRADE CZ S.R.O.

Produkty INDULONA jsou distribuovány výše uvedenými společnostmi na slovenském a českém trhu.

Tato akvizice, dokončená v rámci strategického plánu růstu skupiny, dále obohacuje portfolio značek skupiny, posiluje její pozici přední společnosti v oblasti spotřebního zboží a podporuje další geografickou stopu skupiny na jejím území.

INDULONA je známá, oceňovaná kosmetická značka, která se může pochlubit 70letou historií úspěšného působení na českém a slovenském trhu v podkategoriích péče o ruce, tělo a nohy. Jedná se o nejoblíbenější a nejprodávanější produkt v kategorii péče o ruce v České republice a na Slovensku. Odhadované tržby společnosti INDULONA za rok 2017 v České republice a na Slovensku dosahují 7 milionů eur.

Pořizovací cena činí 8,5 milionu EUR a bude financována z vlastních peněz.

Tato akvizice, zcela v souladu se strategií skupiny, se skvěle hodí do portfolia skupiny. Nejen, že stávající český podnik bude dále posílen vysoce uznávanou značkou, ale také díky silnému komerčnímu působení INDULONA na Slovensku se významně zvýší stávající přítomnost skupiny na slovenském trhu.

Kromě toho nabízí INDULONA na svých současných trzích řadu příležitostí do budoucna v rámci svých stávajících a přilehlých podkategorií, zatímco know-how značky lze využít ve zbytku zemí skupiny.

Skupina Sarantis oznamuje akvizici společnosti Indulona v České republice a na Slovensku (201,3KB)

Mezinárodní den životního prostředí: Sarantis Group a udržitelná budoucnost

4. června 2021 Mezinárodní den životního prostředí je dnem, který nám připomíná, jak je důležité chránit životní prostředí. Každoročně jej slavíme 5. června. Organizace spojených národů stanovila toto datum pro zvýšení povědomí o ochraně životního prostředí a pro upevnění odpovědného přístupu v otázkách životního prostředí na národní, podnikové ale také osobní úrovni.
Více
Change cookies consent Revoke cookies consent